Waterkersmousse met zalm en kwarteleitjes

waterkersmousse

Mousses kunnen heel gevarieerd zijn, deze keer maak ik waterkersmousse met gerookte zalm en kwarteleitjes.

Waterkersmousse met zalm en kwarteleitjes
Serves 18
Write a review
Print
Ingredients
  1. 18 kwarteleitjes
  2. 2 avocado's
  3. 3 pakjes waterkers
  4. 500 gram ricotta
  5. 2 eetlepels citroensap
  6. 200 gram gerookte zalm
  7. peper en zout
Instructions
  1. Kook de kwarteleitjes in een 4-tal minuutjes gaar in kokend water.
  2. Laat ze afkoelen en pel ze.
  3. Snij de avocado in twee, ontpit ze en hol deze uit. Doe dit samen met de waterkers en ricotta in een blender. Mix tot een gladde massa. Voeg wat peper en zout en het citroensap toe.
  4. Verdeel dit over de verschillende glaasjes
  5. Snij de kwarteleitjes in twee en verdeel over de glaasjes
  6. Snij de gerookte zalm in reepjes en verdeel over de glaasjes
  7. Plaats in de koelkast tot je ze serveert
Cuisine Eline http://cuisineeline.be/

Leave a Reply