Paprikasaus

Paprikasaus

Pepersaus, champignonsaus, bearnaisesaus, het zijn stuk voor stuk heel bekende sauzen. Maar wat is er nu lekker bij een stukje vis? Paprikasaus! Hierbij het recept

Paprikasaus
Serves 4
Write a review
Print
Ingredients
  1. 1 bokaal gegrilde paprika's
  2. 1 ui
  3. 200 ml visfond
  4. 250 ml kookroom
  5. Olijfolie
  6. Peper en zout
Instructions
  1. Laat de gegrilde paprika's uitlekken.
  2. Snij ze in grove stukken
  3. Snipper de ui fijn en stoof deze aan in wat olijfolie in een sauspan
  4. Voeg de paprika's toe en laat even verder sudderen
  5. Voeg dan de visfond en kookroom toe en laat goed doorkoken
  6. Mix na een 10-tal minuutjes de saus glad
  7. Kruid bij met peper en zout
Cuisine Eline http://cuisineeline.be/

Leave a Reply